kozmetika deákváron

Bemutatkozik a deákvári Mandola kozmetika

Endrődi Noémi mesterkozmetikus vagyok, 1986-ban végeztem, érettségi után, mint kozmetikus az akkori Dallos Ida Ipari Szakmunkásképző Intézetben, Budapesten.
Kozmetikustanuló éveimet(2 év) Juscsákné Gyergyai Márta mesterkozmetikus mellett töltöttem Vácon, amely évek mint szakmailag, mint emberileg nagy hasznomra voltak és vannak.

mesterlevél
Sikeres mestervizsgát 2004.04.28-án tettem, ekkor kaptam kézhez kozmetikusmester levelem

Jelenlegi pici kozmetikámban (Vác, Deákvári főút 9.) 18 éve dolgozom és igyekszem vendégeimet a lehető legjobb tudásom szerint kiszolgálni. Törekszem az úgynevezett ”kabin” jellegű szolgáltatásra, ami annyit tesz, hogy egyszerre csak egy illetve 2 vendéggel foglalkozom.

A célom az, hogy fenntartsam a kozmetika barátságos, családias, nyugodt jellegét, hogy minden egyes vendégre kellő figyelmet tudjak szentelni!
Munkámat nagyon szeretem, jó érzéssel tölt el és ezt szeretném továbbadni.

A Kozmetika és szépségápolás egy viharosan fejlődő és állandóan megújuló iparág, így folyamatos szakmai továbbképzések és kongresszusok nem maradhatnak ki a lépést tartani kívánó kozmetikus életéből, így az enyémből sem. Egyéniségemhez és személyiségemhez legközelebb a masszázs áll, ezért ezen a téren a legnagyobb a „repertárom”.